Κατηγορία προϊόντων
Επικοινωνήστε μαζί μας

Όνομα: Hebe Chang

Τηλ: + 86-532-8819 1002

Φαξ: + 86-532-88189810

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: sales@chinapuhua.com

Ιστός:

www.puhua-machinery.com

www.shotblastingchina.com

http://en.amadachina.cn

Υπηρεσιών hotline
+8653288191002

Ειδήσεις

Σπίτι > ΕιδήσειςΠεριεχόμενο

Πρόγραμμα μετάδοσης μηχανής αμμοβολής με τύμπανο

Αναδίπλωση μετάδοσης γραναζιών

4.jpg

Τα βασικά πλεονεκτήματα της μετάδοσης του κιβωτίου ταχυτήτων είναι τα εξής: 1 Ο λόγος στιγμιαίας μετάδοσης είναι σταθερός, η λειτουργία είναι σταθερή, η μετάδοση είναι ακριβής και αξιόπιστη και ο χώρος μπορεί να μεταδώσει την κίνηση και την ισχύ μεταξύ οποιωνδήποτε δύο αξόνων. 2 Είναι κατάλληλο για μεγάλη ισχύ και ταχύτητα και η ισχύς είναι από μικρή τιμή κοντά στο μηδέν. Σε δεκάδες χιλιάδες κιλοβάτ, περιφερειακή ταχύτητα από πολύ χαμηλή έως 300m / s. 3 υψηλή απόδοση μετάδοσης, η = 0.92 ~ 0.98, στην κοινώς χρησιμοποιούμενη μηχανική μετάδοση, η απόδοση μετάδοσης γραναζιών είναι υψηλότερη. 4 αξιόπιστη, μεγάλη διάρκεια ζωής. Μικρό μέγεθος και συμπαγή κατασκευή.


Τα κύρια μειονεκτήματα των μεταδόσεων γραναζιών είναι: υψηλές απαιτήσεις για ακρίβεια κατασκευής και εγκατάστασης, κατασκευή ειδικού εξοπλισμού, υψηλό κόστος και δεν είναι κατάλληλες για μετάδοση μεταξύ δύο αξόνων σε μεγάλες αποστάσεις.


Οι βασικές απαιτήσεις που πρέπει να πληρούν τα γρανάζια είναι: 1 Ο λόγος στιγμιαίας μετάδοσης είναι σταθερός και οι κρούσεις, οι κραδασμοί και ο θόρυβος είναι μικρές, γεγονός που εγγυάται καλύτερη σταθερότητα μετάδοσης και υψηλότερη ακρίβεια κίνησης. 2 Υπό την προϋπόθεση του μικρού μεγέθους και του μικρού βάρους, ο τροχός Τα δόντια έχουν υψηλή αντοχή, καλή αντοχή στη φθορά, μεγάλη φέρουσα ικανότητα και μπορούν να επιτύχουν την αναμενόμενη διάρκεια ζωής.


Πτυσσόμενη κίνηση ιμάντα


Τα κύρια πλεονεκτήματα της μονάδας ιμάντα: 1 buffer και απορρόφηση κραδασμών, ομαλή μετάδοση, χαμηλό θόρυβο, 2 με δύναμη τριβής, ολισθαίνει μεταξύ της ζώνης και της επιφάνειας επαφής της τροχαλίας κατά τη διάρκεια της υπερφόρτωσης, για να αποφευχθεί η πρόκληση ζημιών σε άλλα μέρη. 3 είναι κατάλληλη για κεντρική στιγμή δύο αξόνων Μεγαλύτερες περιπτώσεις. 4 απλή δομή, την κατασκευή, την εγκατάσταση και τη συντήρηση είναι πιο βολικό, χαμηλού κόστους.


Μειονεκτήματα της κίνησης ιμάντα: 1 δεν μπορεί να εγγυηθεί ακριβή λόγο μετάδοσης? 2 χρειάζονται μεγαλύτερη δύναμη εφελκυσμού, αυξάνουν τη δύναμη του άξονα και του ρουλεμάν. 3 το συνολικό μέγεθος της συσκευής μετάδοσης είναι μεγαλύτερο, όχι αρκετά συμπαγές. Ζώνη ζώνης 4 Μικρότερη και χαμηλότερη απόδοση μετάδοσης.


Λαμβανομένων υπόψη των ανωτέρω χαρακτηριστικών, ο ιμάντας κίνησης εφαρμόζεται κυρίως σε: 1 περιπτώσεις υψηλής ταχύτητας, οι οποίες χρησιμοποιούνται κυρίως για την έξοδο πρώτου σταδίου της εξόδου πρώτης κίνησης. 2 μέση και μικρή μετάδοση ισχύος, συνήθως όχι μεγαλύτερη από 50 kw. 3 Ο λόγος μετάδοσης δεν είναι γενικά μεγαλύτερος από 7 και το μέγιστο είναι 10. 4 Ο λόγος μετάδοσης δεν απαιτεί πολύ ακρίβεια.


Πτυσσόμενη κίνηση αλυσίδας


Ο αλυσοτροχός έχει ορισμένα χαρακτηριστικά της κίνησης ιμάντα και του μηχανισμού εμπλοκής. Τα πλεονεκτήματά του είναι: η αλυσίδα δεν έχει ελαστική ολίσθηση και ολίσθηση, μπορεί να διατηρήσει μια ακριβή μέση σχέση μετάδοσης? το μέγεθος μετάδοσης είναι συμπαγές. δεν απαιτεί μεγάλη τάση, που επενεργεί στον άξονα Το φορτίο είναι μικρό, η φέρουσα ικανότητα είναι μεγάλη. η απόδοση είναι υψηλή (η = 0.95 ~ 0.98). Ταυτόχρονα, η ενέργεια μετάδοσης της αλυσίδας απορροφά τους κραδασμούς και μετριάζει την πρόσκρουση, η δομή είναι απλή, το κόστος επεξεργασίας είναι χαμηλό, η ακρίβεια εγκατάστασης είναι χαμηλή και είναι κατάλληλη για μετάδοση με μεγάλη κεντρική απόσταση και μπορεί να λειτουργήσει σκληρά περιβάλλοντα όπως η υψηλή θερμοκρασία, η υψηλή υγρασία και η πετρελαιοκηλίδα.


Τα μειονεκτήματα της κίνησης της αλυσίδας είναι: δεν είναι αρκετά λεία κατά τη λειτουργία υψηλής ταχύτητας. κρούση και θόρυβο στη μονάδα δίσκου. δεν είναι κατάλληλο για χρήση σε μεταδόσεις όπου το φορτίο αλλάζει σημαντικά και αντιστρέφεται γρήγορα. μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για τη μετάδοση μεταξύ των παράλληλων αξόνων. την ακρίβεια εγκατάστασης και την αναλογία κόστους κατασκευής.


Εφαρμοστέες περιπτώσεις για αλυσοπρίονο: Χρησιμοποιείται ευρέως σε κιβώτιο ταχυτήτων με μεγάλη απόσταση μεταξύ τους, πολλαπλών αξόνων και μέσο λόγο μετάδοσης. Το αλυσοπρίονο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ανοιχτού τύπου μετάδοση με χαμηλό περιβάλλον, χαμηλή ταχύτητα και απόδοση βαρέως τύπου, και καλή μετάδοση υψηλής ταχύτητας μετάδοσης. Η ισχύς μετάδοσης αλυσίδας κυλίνδρων είναι συνήθως κάτω από 100kw, η ταχύτητα αλυσίδας είναι κάτω από 15m / s, λόγος μετάδοσης I <=> Προς το παρόν, η μέγιστη ισχύς μετάδοσης μπορεί να φτάσει τα 500kw και η μέγιστη απόσταση στο κέντρο μπορεί να φτάσει τα 8m.


Σχετικές ειδήσεις