Κατηγορία προϊόντων
Επικοινωνήστε μαζί μας

Όνομα: Hebe Chang

Τηλ: + 86-532-8819 1002

Φαξ: + 86-532-88189810

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: sales@chinapuhua.com

Ιστός:

www.puhua-machinery.com

www.shotblastingchina.com

http://en.amadachina.cn

Υπηρεσιών hotline
+8653288191002

Ειδήσεις

Σπίτι > ΕιδήσειςΠεριεχόμενο

Επαγγελματίες κατασκευαστές πλάνων εκτοξευτή μηχανών σας πω πώς να λειτουργήσει η μηχανή ανατινάξεων Shot σωστά!

Βάλτε μηχανή ανατινάξεων στις σωστές διαδικασίες λειτουργίας:

711704436089706.jpg

Tumble Belt Shot Blasting Machine

1, η λειτουργία του εξοπλισμού μηχανή ανατινάξεων αυστηρή εφαρμογή των σταθερών θέσεων θέσεις εργασίας, εξοικειωμένοι με την απόδοση και τα χαρακτηριστικά του αεροσκάφους.


2, Να είστε εξοικειωμένοι με τις διαδικασίες λειτουργίας, τη χρήση, την επισκευή και τη συντήρηση του εγχειριδίου μηχανής εκτόξευσης.


3, ο χειριστής πρέπει να ελέγξει τον πίνακα ελέγχου (πάνελ) όλα τα είδη των διακοπτών βρίσκονται στην επιθυμητή θέση ρύθμισης (συμπεριλαμβανομένου του διακόπτη τροφοδοσίας) προτού μπορέσουν να εκκινήσουν, έτσι ώστε να αποφευχθεί δυσλειτουργία, ζημιά σε ηλεκτρικό και μηχανολογικό εξοπλισμό, .


4, οι μη τοπικοί φορείς εκμετάλλευσης δεν πρέπει να είναι ελεύθεροι να λειτουργούν ή να αγγίζουν την περιοχή ελέγχου ηλεκτρικού διακόπτη και ενδέχεται να μην βρίσκονται κοντά στον τοπικό χώρο εργασίας, προκειμένου να αποφεύγονται τα ατυχήματα.


5, ο χειριστής πρέπει να φοράει προστατευτικές φόρμες, γυαλιά και ούτω καθεξής.


6, Οι χειριστές δίνουν ιδιαίτερη προσοχή σε όλα τα είδη οργάνων του πίνακα όταν είναι ενεργοποιημένα. Όταν όλα τα όργανα φτάσουν τις κανονικές τους τιμές, μπορούν να λειτουργήσουν τους μικρούς γερανούς (κυλιόμενοι μεταφορείς) στο πρόγραμμα εργασίας. Εάν διαπιστωθεί ότι το μεμονωμένο όργανο υποδεικνύει ότι ένα μεγαλύτερο σφάλμα (όχι κανονικό) διακόπτεται αμέσως. Ελέγξτε την αντιμετώπιση προβλημάτων του εξοπλισμού πριν από την κανονική εκκίνηση.


7, τη λειτουργία του εξοπλισμού, ο χειριστής πρέπει να επιθεωρήσει τον εξοπλισμό για ασυνήθιστο θόρυβο και υπερθέρμανση διαφόρων τμημάτων της συσκευής. Όταν διαπιστωθεί ότι ο εξοπλισμός έχει σοβαρό σφάλμα λειτουργίας, θα σταματήσει για επισκευή σύμφωνα με το κουμπί "έκτακτης διακοπής" και θα συνεργαστεί με τους επαγγελματίες για την εξάλειψη του σφάλματος του εξοπλισμού.


8, ο χειριστής πρέπει να εκτοξεύεται εξοπλισμό μηχανημάτων εκτόξευσης με "διαχείριση εξοπλισμού" για συνήθη συντήρηση και εβδομαδιαία συντήρηση (συμπεριλαμβανομένης της λίπανσης). Καθαρίστε τη σκόνη και τα συντρίμμια στο συλλέκτη σκόνης εγκαίρως κάθε εβδομάδα, ώστε να μην επηρεαστεί η ποιότητα της απομάκρυνσης σκόνης και να διασφαλιστεί ότι ο εξοπλισμός είναι σε καλή κατάσταση.


9, ο φορέας εκμετάλλευσης πρέπει να επιτύχει την πολιτισμένη παραγωγή και την ασφάλεια της παραγωγής ταυτόχρονα αυστηρά την εφαρμογή του συστήματος μετατόπισης.


10, η εργασία έχει τελειώσει, διακόπτει αμέσως τον διακόπτη ισχύος, έτσι ώστε ο εξοπλισμός μηχανήματος εκτόξευσης να λειτουργεί. Και καθαρίστε τον χώρο εργασίας.


Σχετικές ειδήσεις