Κατηγορία προϊόντων
Επικοινωνήστε μαζί μας

Όνομα: Hebe Chang

Τηλ: + 86-532-8819 1002

Φαξ: + 86-532-88189810

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: sales@chinapuhua.com

Ιστός:

www.puhua-machinery.com

www.shotblastingchina.com

http://en.amadachina.cn

Υπηρεσιών hotline
+8653288191002

Ειδήσεις

Σπίτι > ΕιδήσειςΠεριεχόμενο

Οι πελάτες της Σαουδικής Αραβίας διέταξαν τέσσερις συσκευές από το Qingdao Puhua

Δύο πελάτες από τη Σαουδική Αραβία επισκέφτηκαν το εργοστάσιό μας τον περασμένο μήνα, ενδιαφέρονται για την μηχανή αμμοβολής, την αίθουσα αμμοβολής, το δωμάτιο ζωγραφικής και το δωμάτιο στεγνώματος.


Οι μηχανικοί και οι πωλητές μας εισήγαγαν την εταιρεία, ενδιαφέρονται πολύ όταν οι πελάτες γνωρίζουν ότι έχουμε ήδη εξάγει περισσότερες από 60 χώρες.


Μετά από αυτό, ο μηχανικός μας παρουσίασε λεπτομερώς το σχέδιό μας που σχεδιάστηκε σύμφωνα με την απαίτηση της εργασίας του πελάτη , απαντά επίσης σε μερικές ερωτήσεις που οι πελάτες ενδιαφέρονται. Οι πελάτες είναι πολύ ικανοποιημένοι με την τεχνολογία και το σχεδιασμό των μηχανικών μας.

Ο μηχανικός μας καθοδηγεί τους πελάτες να επισκέπτονται το εργαστήριό μας, είναι ικανοποιημένοι με το περιβάλλον του χώρου και την επεξεργασία λεπτομερειών. Είναι συγκλονισμένοι όταν ο μηχανικός τους είπε ότι μπορούμε να παράγουμε ειδική μηχανή διάτρησης CNC για πλάκα πάχους έως και 25mm. Ενδιαφέρονται επίσης για τη μηχανή διάτρησης CNC και μας είπαν ότι θα διατηρήσουμε επαφή με το άλλο έργο.

Μετά από συζητήσεις σχετικά με την τεχνολογία και την τιμή, οι πελάτες έλαβαν απόφαση και διέταξαν τέσσερις εξοπλισμούς από την εταιρεία μας, μηχανή ανατινάξεων, αίθουσα αμμοβολής, δωμάτιο ζωγραφικής ξηρού τύπου και ξήρανση. Το ποσό αυτής της σύμβασης είναι πάνω από 300.000 δολάρια. Οι πελάτες μου είπαν ότι είχαν επισκεφθεί άλλες τέσσερις εταιρείες, αλλά μας επέλεξαν, είμαστε πολύ υπερήφανοι που ξεχωρίζουμε από τους ανταγωνιστές μας.

 

Τώρα παράγουμε αυτό τον εξοπλισμό για τους πελάτες.

Sand blasting room 01.jpg

Sand blasting room 02.jpg

SE3510.jpg

New design of AMD-357.jpg

mmexport1463040892769.jpg
Σχετικές ειδήσεις