Κατηγορία προϊόντων
Επικοινωνήστε μαζί μας

Όνομα: Hebe Chang

Τηλ: + 86-532-8819 1002

Φαξ: + 86-532-88189810

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: sales@chinapuhua.com

Ιστός:

www.puhua-machinery.com

www.shotblastingchina.com

http://en.amadachina.cn

Υπηρεσιών hotline
+8653288191002

Ειδήσεις

Σπίτι > ΕιδήσειςΠεριεχόμενο

Shot Blasting Machine Ποιο είναι το πεδίο εφαρμογής;

Εφαρμογές μηχανής αμμοβολής


2013112155142.jpg

Μηχανή ανατινάξεων με κυλίνδρους

Καθαρισμός επιφανειών


Εξοπλισμός Shotblast που χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά στο χυτοσίδηρο χυτοσίδηρου, επιφάνεια χυτοσίδηρου κολλητική άμμο και αφαίρεση δέρματος οξειδίου.


Σχεδόν όλα τα χυτά χάλυβα, τα γκρι χύτευσης, ο χαλυβουργός, τα κομμάτια από όλκιμο σίδηρο κλπ., Πρέπει να εκτοξευθούν. Αυτό δεν είναι μόνο για την απομάκρυνση της κλίμακας οξειδίων και της κολλώδους επιφάνειας χύτευσης άμμου, αλλά και για την εξακρίβωση της ποιότητας που είναι απαραίτητα προπαρασκευαστικά βήματα, όπως το περίβλημα των μεγάλων αεριοστροβίλων στην μη καταστρεπτική δοκιμή πριν από την αυστηρή εκτόξευση, για να διασφαλιστεί ότι η δοκιμή αποδίδει αξιοπιστία. Στην παραγωγή γενικών χυτών, η κοπή σκασίματος είναι ένα απαραίτητο τεχνολογικό μέτρο για την εύρεση ελαττωμάτων επιφάνειας χύτευσης όπως υποδόριοι πόροι, τρύπες σκωρίας και κολλώδης άμμος, ψυχρός διαχωρισμός, αποφλοιώσεις και τα παρόμοια. Τα χύτευσης μη σιδηρούχων μετάλλων, όπως το αλουμίνιο, ο καθαρισμός επιφανειών από κράμα χαλκού, εκτός από την απομάκρυνση της κλίμακας οξειδίου, διαπίστωσαν ότι τα ελαττώματα της επιφάνειας των χυτών, ο πιο σημαντικός σκοπός είναι να χρησιμοποιηθούν οι σκάλες για να καθαριστούν οι φλύκταινες και η διακοσμητική επιφάνεια διακοσμητική ποιότητα επιφάνειας, Αποκτήστε ολοκληρωμένη επίδραση. Στην μεταλλουργική παραγωγή χάλυβα, η σκλήρυνση ή η αποσκωρίωση είναι μια διαδικασία που συνδυάζει τη μηχανική ή χημική αφαίρεση των φλοιών φωσφόρου για να εξασφαλίσει υψηλή παραγωγικότητα στη μαζική παραγωγή χάλυβα. Στην παραγωγή άλλων πλακών και λωρίδων από χαλυβοκράματα, όπως φύλλα από πυριτιούχο χάλυβα και φύλλα από ανοξείδωτο χάλυβα, πρέπει να διεξάγονται ανατινάξεις ή αποσκωρίωση μετά τη διεργασία ψυχρής έλασης για να εξασφαλιστεί η τραχύτητα της επιφάνειας και η ακρίβεια του πάχους του φύλλου χάλυβα ψυχρής έλασης.


741235971330309_副本.jpg

Ενίσχυση του τεμαχίου


Σύμφωνα με τη θεωρία της σύγχρονης μεταλλικής ισχύος, η αύξηση της πυκνότητας εξάρθρωσης μέσα στο μέταλλο είναι η κύρια κατεύθυνση για τη βελτίωση της αντοχής του μετάλλου. Η αμμοβολή έχει αποδειχθεί ότι αυξάνει τη δομή μετατόπισης μετάλλων της αποτελεσματικής μεθόδου. Αυτό είναι μερικά από το μέταλλο δεν μπορεί να είναι μέσω της σκλήρυνσης μετασχηματισμού (όπως η σκληρυμένη μαρτενσίτη) ή για να επιτευχθεί η σκλήρυνση μετασχηματισμού με βάση την περαιτέρω ενίσχυση του κατεργαζόμενου τεμαχίου, το πιο σημαντικό. Η βιομηχανία αεροδιαστημικής, η αυτοκινητοβιομηχανία, οι ελκυστήρες και άλλα εξαρτήματα απαιτούν ελαφρύ βάρος, αλλά οι απαιτήσεις αξιοπιστίας αυξάνονται και αυξάνονται, η μηχανή εκτόξευσης πυροβόλων είναι η σημαντική διαδικασία που χρησιμοποιεί τη διαδικασία σφυρηλασίας για να βελτιώσει τη δύναμη και την αντοχή σε κόπωση των εξαρτημάτων.


Σχετικές ειδήσεις