Κατηγορία προϊόντων
Επικοινωνήστε μαζί μας

Όνομα: Hebe Chang

Τηλ: + 86-532-8819 1002

Φαξ: + 86-532-88189810

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: sales@chinapuhua.com

Ιστός:

www.puhua-machinery.com

www.shotblastingchina.com

http://en.amadachina.cn

Υπηρεσιών hotline
+8653288191002
QH69 Μεταφορέας κυλίνδρων H Μηχανή ανατινάξεων ακτίνων με ράβδους Επαγγελματικός κατασκευαστής

QH69 Μεταφορέας κυλίνδρων H Μηχανή ανατινάξεων ακτίνων με ράβδους Επαγγελματικός κατασκευαστής

(κύλινδρος εισόδου, κύλινδρος εξόδου και εσωτερικός κύλινδρος), θάλαμος εκτόξευσης (πλαίσιο θαλάμου, προστατευτικός γραμμικός, στροβιλοφόροι στρόβιλοι, λειαντικός τροφοδοτικός μηχανισμός), μηχανισμός εκτόξευσης με εκτοξευτήρα πυρκαγιάς Q69 που αποτελείται από σύστημα αυτόματης φόρτωσης και εκφόρτωσης (προαιρετικό). αποξεστικό...

Λεπτομέρειες προϊόντος

Μηχανή εκτόξευσης τύπου κυλίνδρου για καθαρισμό του τεμαχίου


Χαρακτηριστικά:

1. Ατσάλινη πλάκα εκτόξευσης πλάκας έχει τρία είδη περάσει μέσα από τον τύπο :

Η μεταφορά των κυλίνδρων περνάει, το καροτσάκι περνάει, η κρεμάστρα περνάει μέσα.

2. Χρησιμοποιούνται ευρέως στη βιομηχανία χαλύβδινων πλακών, χαλύβδινων κατασκευών, μηχανημάτων μηχανικής, κατασκευής γέφυρων και ούτω καθεξής. Με εκτόξευση, μπορεί να αφαιρέσει σκουριά, στρώματα οξειδίου, σκωρία συγκόλλησης και άλλους ρύπους και να εξαλείψει την επιφανειακή τάση.

3. Μετά την εκτόξευση , μπορεί να βελτιώσει τη συγκόλληση των μεμβρανών με το χάλυβα, να βελτιώσει την αντοχή στη σκουριά, να βελτιώσει την ποιότητα και να παρατείνει τη διάρκεια ζωής της δομής του χάλυβα.

4. Οι χαλύβδινες βολές που εκτοξεύονται με βαλβίδες εκτόξευσης θα συλλεχθούν , καθαρίζοντας με σύστημα κυκλώματος βολών και θα συνεχίσουν να χρησιμοποιούνται και πάλι για βαλβίδες εκτόξευσης.

5. Σύστημα κυκλικής ροής των διαδικασιών ροής : Οι χαλύβδινοι πυροβολισμοί που εκτοξεύονται από τους βαλβίδες εκτόξευσης θα συλλεχθούν με μεταφορικό κοχλία πορτρέτου και παραδοθούν στον ανελκυστήρα του κάδου και στη συνέχεια ο ανελκυστήρας κάδου θα ανασηκωθεί στον διαχωριστή τύπου πλύσης αέρα.

6. Μετά το διαχωρισμό , οι σκόνες σκόνης και σπασμένων χαλύβων θα απομακρυνθούν από τις χαλύβδινες βολές και οι καλές βολές από χάλυβα θα εισέλθουν στο δοχείο αποθήκευσης.


201512151117460079956.png

Αν ψάχνετε για νέα μεταφορέα κυλίνδρων qh69 εκτόξευσης ακτίνων χάλυβα επαγγελματική κατασκευαστής για την πώληση, εργοστάσιο τιμή, μάρκα, που γίνεται στην Κίνα, ζεστό πώληση, απευθείας πωλητή, και στο εξωτερικό qh69 μεταφορέα κυλίνδρων h εκτόξευση μηχανή ανατίναξης επαγγελματική κατασκευαστής από επαγγελματίες κατασκευαστή, προμηθευτής και εργοστάσιο, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας, είμαστε πάντα στις ανάγκες σας CE, εξατομικευμένη, επαγγελματική, ανταγωνιστική, υψηλής ακρίβειας, νέα και καλής ποιότητας, και PUHUA qh69 κυλιόμενο μεταφορέα h εκτόξευσης εκτόξευσης δέσμης χάλυβα επαγγελματική κατασκευαστή. Και καλωσορίζουμε σε προϊόντα χονδρικής με καλή ποιότητα και επαγγελματικό σχεδιασμό από εμάς.
Hot Tags: qh69 μεταφορέας κυλίνδρων h εκτόξευση εκτόξευσης μηχανή κατασκευαστής, Κίνα, κατασκευαστής, προμηθευτής, εργοστάσιο, χονδρική, μάρκα, τιμή, προς πώληση, ζεστό πώληση, made in Κίνα, νέα, puhua, εξατομικευμένες, απευθείας πωλητής,
Συναφή προϊόντα
Εξεταστική